Introduction

Bat Utd are a Small Sided football team made up of 23 team members.

The team is from Banja Luka, Bosnia and Herzegovina and play in the .

Bat Utd started using TeamStats in May 2019 and so far have created match reports and statistics for 25 games.

More about the team

Bat Utd. je ekipa sastavljena na kafi u jednom opskurnom lokalu u banjalučkom naselju Mejdan, u sami smiraj godine 2018. nove ere.

Miloš Gašić, poznatiji kao Gaša, što bode kao pčela i lagan je kao pero, odlučio je da ne može više da trpi javašluk i samovolju članova ekipe čiji je do tada, dugo godina, bio član, i obratio se očajnom kapitenu protivničke ekipe, Vojislavu Saviću, sa željom da udruže snage i oforme novu ekipu sa odabranim članovima.

Ispostaviće se da je to bila pametna odluka, zato što su svi članovi nove ekipe sa velikim zadovoljstvom pristali da budu njen dio, i do sredine januara kostur tima je već bio sastavljen - Gaša, Vojo, Babić, Keža, Straha, Aco, Mišo, Jakara, Mesi... Uz rezerve kao što su Deni, Ratko, Filip, Vedran itd.

Nova ekipa je startovala sjajno, i sa prednošću od pet pobjeda završila drugu polusezonu u Batani. Igra Bat Utd. je bila lepršava, sa svojim usponima i padovima, ali u svakom segmentu ličila je na fudbal, za razliku od protivničke igre koja je bila kombinacija klanja, udaranja, čupanja i golova iz ko zna kakvih kontri i polušansi.

Bat Utd. kreće u novu sezonu sa ojačanim timom, uigranijim akcijama i uskoro u novoj opremi, koju je uprava kluba osigurala sa adekvatnim sponzorima.

Ime je ekipa dobila po čovjeku koji je dobrim dijelom zaslužan što ovaj termin opstaje sve ove godine - Aleksandar Marjanac, Jedan Jedini, Bat Batova - BAT!

At a glance

Football team organiser? TeamStats is the ultimate football coach app, providing powerful all-in-one software to grassroots football teams around the world.

Featured Team Members

Bat Utd Photo 3

Where We Play

Other teams

Are you looking for something ? Search the TeamStats directory...

Team management made easy

Football team organiser? TeamStats is the ultimate football coach app, providing powerful all-in-one software to grassroots football teams around the world.

Learn more
Used around the world by clubs and teams from:
  • The FA Logo - English Football Association
  • Northern Ireland FA Logo
  • Scottish FA logo
  • United States Soccer Logo
  • Welsh FA Logo
  • Eire Football Association Logo
  • Czech Republic Football Association Logo
  • Singapore Football Association Logo
  • Australia FFA logo - Football Federation Australia