Home league match played on 02 April 2012.
Kicked off at 8:00 PM

Met de wedstrijd van vrijdag nog zwaar in de benen kon de komst van een terughoudend en traag opbouwend Bots op geen beter moment komen. Bij zulk spelbeeld zou Apollonia al wat sneller gaan jagen en zelf het spel proberen te maken, met alle risico's vandien, maar in de aanvangsfase vonden we het wel goed zo en werd de tegenstander rustig opgevangen.En zie, de kansen kwamen uiteindelijk vanzelf en het waren er ongezien veel. De druk werd uiteindelijk zo groot dat een doelpunt niet langer kon uitblijven: BSD lukte na een individuele actie de 1-0. Die voorsprong werd nog voor de rust verdubbeld door seizoenspeler pur sang en itijdens ronde 3 jaarlijks openbloeiende RVD: mannetje uitkappen, in de ruimte duiken en netjes in de hoek geplaatst. En toch weeral met de linker zeker!


Na de pauze ging Apollonia verder op hetzelfde elan. Niet zoals vrijdag, was het ditmaal RVD die BSD in het straatje stuurde - eerder de Straat van Gibraltar - en die laatste werkte opnieuw af op pure klasse.


Bots milderde nog tot 3-1, maar van paniek was er vandaag amper sprake, mede dankzij ons betrouwbare sluitstuk SH, die er ook voetballend telkens quasi perfect uitkwam. Op aangeven van BB lukte BSD zelfs een hattrick, en dat was voor Apollonia ook weer even geleden (toch even opgezocht: RVD op 18-04-2011, ook tegen Bots).


ls Apollonia op 20/04 de driepuntenmats tegen Jets zonder kleurscheuren overleeft, kan het daarna onbevangen subtopper ZVC. Moeve ontvangen.


Apollonia: Stijn Hendricks, Peter Janssens, Raf Van Dieven, Ben Bruynseels, Bram Segers-Dom, Joeri Geentjens, Steve Michiels

Doelpunten: BSD 1-0, RVD 2-0, BSD 3-0 (RVD), 3-1, BSD 4-1 (BB)

Featured Match Reports

Are you looking for something ? Search the TeamStats directory...

Team management made easy

Football team organiser? TeamStats is the ultimate football coach app, providing powerful all-in-one software to grassroots football teams around the world.

Learn more
Used around the world by clubs and teams from:
  • The FA Logo - English Football Association
  • Northern Ireland FA Logo
  • Scottish FA logo
  • United States Soccer Logo
  • Welsh FA Logo
  • Eire Football Association Logo
  • Czech Republic Football Association Logo
  • Singapore Football Association Logo
  • Australia FFA logo - Football Federation Australia