Home league match played on 04 April 2013.
Kicked off at 8:00 PM

4 minutes extra time played.

Tre poeng i sesongpremieren
HARALD STANGELAND

Torsdag kveld var det duket for serieåpning på Verdalen Kunstgress og Volls motstander var ingen ringere enn nyopprykkede Brusand. Selv om dette er et lag Voll normalt sett skal slå var man fullt klar over at håbuene ikke kom til å gi noe ved dørene.
Hjemmelaget startet kampen friskest og ga Brusand lite tid med ballen. Sjansene kom også etter hvert og det var derfor lite å si på at Martin Nese sendte de blåkledde i ledelsen etter 20 minutter. Et perfekt slått frispark snek seg gjennom en mølje med spillere, noe som gjorde jobben vanskelig for Svein-Inge Kråkenes i Brusand-målet. Volls dominans fortsatte og det ble skapt flere store sjanser, men effektiviteten var ikke av samme kvalitet som spillet. Gjestene skapte ingenting før hvilen og det var derfor fullt fortjent at vertskapet ledet 1-0 til pause.
Etter hvilen var det et mye friskere Brusand-lag som entret banen. Gjestene tok full kontroll over kampen, men Volls forsvarsrekke stod i mot og hindret de helt store sjansene. Etter hvert som omgangen skred frem åpnet det seg opp for kontringer for hjemmelaget. Det var på nettopp en av disse at Tor Stian Kjøllesdal doblet ledelsen etter 72 minutter. På klassisk vis kom han seg fri og satte ballen kontrollert i mål. Kun minutter senere punkterte Ove Nese kampen da han hamret inn ballen fra 16 meter. Unggutten Jone Hansen Sæland fikk gleden av å sette inn 4-0 etter en mønsterkontring av vertene. Kristoffer Stokkeland sørget for en redusering for Brusand kun minutter senere, før Anders Håland fastsatte sluttresultatet til 5-1 på overtid.
En fortjent seier til Voll selv om man kanskje gjorde det litt vanskelig for seg selv. Kampen skulle vært punktert i første omgang og mot tøffere motstand må effektiviteten forbedres. Neste kamp er borte mot EIK 2.

4. div. menn
Verdalen Kunstgress, 04.04.2013
Voll – Brusand 5-1 (1-0)
1-0 Martin Nese (10), 2-0 Tor Stian Kjøllesdal (72),3-0 Ove Nese (75), 4-0 Jone Hansen Sæland (80), 4-1 Kristoffer Stokkeland (85), 5-1 Anders Håland (90)
Dommer: Rune Røyland, Hovsherad IL
Gule kort: Harald Stangeland (Voll IL), Erik Brunes (Brusand)