Away league match played on 24 May 2016.
Kicked off at 8:30 PM

Otteluraporti
GFT - Lopa
Päivään iltapeli oli jännitystä täynnä, molemmilla oli mahdollisuus voitta illan peli.
GFT pelasi eritäin fyysisesti ja pallonhallinta peliä, Lopan keskikenttä ja puolustus sai tehdää hartia voimiin töitä tänään. Pelin avausmaali syntyi kun pelikello näytti 19 min pelattu, Lopan Krista laitoi nättiin laukauksen GFT maaliin. Lopa pystyi hiljalleen samaan pelin haltuun 1 puoliajalla, kun pelatiin rauhallisesti ja syöttämällä linjojen kautta. Lopa sai kulmatilanten jonka jälkitilanteessa, kärkipelajalla Ronjalle teki maaliin. Pelikello näytti 26 min pelattu 1 puoliaikaa. 1 puoliaikaa päättyi GFT 1-2 Lopa
Lopan 1 puolustus virhe tuli kun, rakennettiin paitsioansa GFT joka pelasi 3 hyökkääjällä. 1 puoliajan 32 min kohdalla Lopa viritti paitsiansan GFT hyökkääjille. Tämä paitsioansa ei toiminut ja Lopan puolustus jäi seisomaan ja odottaman että tuomari viheltäisi piillin. Peliä ei koskaan jätettä kesken, pelataan tilantet loppuun asti aina, kunnes tuomari viheltä piillin. Tästä hyvästä GFT sai tasoitus maaliin kun maalivahti jätettiin yksin 2 GFT pelaajan kanssa pelaman tilanne loppuun. Tilanne GFT 1-2 Lopa.
2 puoliajan 40 min kohdalla GFT sai Lopan maalialueelta olevasta käsivirhestä rankkarin. GFT pelaaja laitoi pallon vaseman tolppan kautta Lopan maaliin, Lopan maalivahti Taru avisti kyllä oikein laukkauksen mutta ei pysynyt torjuman palloa. Tilanne GFT 2-2 Lopa. Tästä alkoi loppukiri molemmissa joukkueissa saada voitto ottelussa. Lopa kuitenkiin pystyi tekemän maaliin kun kello näytti n.55 min pelattu 2 puoliaikaa. Lopan Krista laukaisi hienosti 25 metristä pallon GFT maalivahdin selän taakse, tilanne GFT 2-3 Lopa. Loppuaika mentiin hyökkäten molempiin suuntiin mutta Lopa pysyi pitämään palloa enemän ja näin samaan voittoon vieraspelissä.
Lopan kaikki pelilinjan toimivat eritäin hyviin, kärkien, laitojen, keskikenttän ja puolustukseen ei pidä unohta maalivahti työskentelyä joka oli eritäin hyvää tänään.
Kun uskotaan voitton ja itsensä, näillä saadan aikaiseksi koko joukkueen voitto. Samalla ryhmätyöskentely saa uuden ulottuvuuden, ja kaikki pystyvät nauttiman pelistä.
Tänään kenttällä oli myös Milla joka on kärsinyt pitkä aikaisen loukkaantumisen.