Ottelurapportti
HooGee-Lopa
Päivään peli oli tasokas kamppailu voitosta molemmilta joukkueilta.
HooGee pelasi eritäin fyysisesti kaikkilla pelilinjoissa kenttäaluella.
Lopa 3 pelilinja pystyi tänään pelaaman erinomaisesti yhteen puolustus suuntaan. Lopan hyökkäykset jäivät liian paljon oikean puolen harteille, syöttöpeli linjojen välissä ei saanut tuulta alle, kun ei uskallettu pelata palloa pelaajille. Näin ollen ei saatu syvyyten ja laidoille syöttöpalloja, keskikenttä pystyi antaa kärkipelajille juoksupalloja josta melkein saatiin maalitilanteita. 1 puoliaikaa HooGee 0-0 Lopa.
2 puoliajan 65 min kohdalla satui puolustus virhe Lopan purkupallossa maalialueelta, joka päättyi HooGeen keskikenttäpelajaale joka laukoi 25 metristä pallon Lopan maalin ylänurkkaan. Tilane oli HooGee 1-0 Lopa. Vaikka Lopa yritti kovasti saada tasoitusta aikaiseksi niin pelikello kävi meitä vastaan.
Koko tiimi ansaitse kiitoksen päivään pelistä, linjojen välisä alka löytyä yhteistyöstä jos vain uskotaan itsemme koko pelin aikaana eikä luovuteta uskoamme itsestämme.