Home league match played on 23 August 2014.
Kicked off at 12:00 PM

23082014

Dagens hemmatch IIF - EBK.
Matchen spelades i regningt och soligt förhållande på Ingå centrumplan som var blöt efter regnskuret som kom på morgonet före matchen.
IIF laget började sin match närvöst åter fast laget hade pratat om att spela sin eget spel, EBK hade spelet första 20 min genom sitt fysiska anfallaren som slet sej lås i kontrings anfall och avfyrade en hård kanon i bakre hörnet av målet, klockan visade 17 min spelat.
IIF laget steg efter bakmålet och kvitterade vid spelat 27 min, av ett fint spel via högra backen Emilia som spelade ett inläg till målområdet var Karoliina gjorde målet. Spelet var 1-1, till halvleks vislingen så var ställlningen jämt 1-1.
2 halvleket började igen med EBK fysiskt stark insats, men sakta kunde IIF laget få spelet svängt till sitt fördel, det var ett hård kamp i mittfältet idag av båda lagen. Vid ett hörn situation som var vid IIF försvars zon var EBK spelaren sköt bollen mot mål, så var Claudia i vägen med sin kroppen, så visslade domaren straff spark till EBK. EBK spelaren num 13 satt bollen på straffmärket, och efter att domaren gett tillståndet att spela vidare, avfyrade num 13 bollen till vänstra nedre kanten och bollen var i mål, Sofia W som var i målet anade straffsparken rätt, men handen räkte inte till att knipa bollen. Spelet var spelat 55 min, siffrorna var i spelet 1-2 till EBK.
IIF laget steg på nyt och jagade efter revansmål, som kom via kontrings anfall via vänstra kanten, in i mitten och ut till högra tomutrummet bakom backen och med skott mot mål, bollen ändrade riktning av EBK spelaren och bollen in i främre hörnet, när målvakten var på väg till andra riktningen. Passaren till denna mål, Sofia K, och Emma N, målet gjordes av Karoliina. Spelklockan visade 57 min spelat och resultat var 2-2. IIF fick några hörnör till i slutet av spelet men kunde inte avgjöra matchen till sin fördel. Domaren vislade spelet av och resultat var 2-2.
IIF laget gjorde fina prestationer från underläget 2 gånger och visade att vi kan åstadkomma tillbaka i spelet fast vi är i underläget.
För att lyfta några spelare i denna match som jobbade under tryck hela matchen var Emma R som gjort fina framsteg efter plats bytet från anfallet till mittfältet. Lotta har också gjort stora fram steg som toppare de sista matcherna, Nicol har visat fina framsteg som back spelare och i mittfältet. Sofia K som mittfälsspelare i höstens matcherna har tagit stora seg i utväcklingen sin som spelare. Emma N som har ett stor roll som djubleds spelaren har visat sin bollkontroll i varje match. Karoliina har vuxit som mittfältare och vågar köra situationerna till slut i målområden och visar exempel hur man kämpar till slut med bollen, Corina har visat sin löpnings styrka som mittfältare, Claudia har gjort stora framsteg som målvakt och som backspelare som hon visat i dagens hemmamatch.Emilia L har varit den stabila back spelaren som överraskar hela tiden i spelen utan att glömma vår målvakt Sofia W som har varit stabil i alla matcherna vi spelat hemma, under höstserien.
Women of the match Emilia L.

Ps Teams success depends on the individual players attitude and ambition.

- Henttu

Featured Match Reports

Are you looking for something ? Search the TeamStats directory...

Team management made easy

Football team organiser? TeamStats is the ultimate football coach app, providing powerful all-in-one software to grassroots football teams around the world.

Learn more
Used around the world by clubs and teams from:
  • The FA Logo - English Football Association
  • Northern Ireland FA Logo
  • Scottish FA logo
  • United States Soccer Logo
  • Welsh FA Logo
  • Eire Football Association Logo
  • Czech Republic Football Association Logo
  • Singapore Football Association Logo
  • Australia FFA logo - Football Federation Australia