Home league match played on 17 May 2014.
Kicked off at 12:00 PM

Hemmamatchen mot Hjk-j/West på lördagen den 17.5

Vi öppnade starkt å hade snabbt två till tre klara målchanser, vi lyckades inte riktigt få ordentlig kontroll på bollen före skott

Hjk kom småningom in i matchen och pressade på hårt. Karolina hamnade å sträcka på sig ordentligt i målet och gjorde några riktiga paradräddningar. I den 25 minuten så gjorde motståndaren (nr. 8) 0-1. Vi lyckades inte sopa bort bollen från målområdet, vilket resulterade i ett baklängesmål.

I den andra perioden var det sedan vår tur att göra mål. Nicol satt in 1-1i den 48 minuten från målområdet genom att spela bollen till slut, bra! Vi hade många riktigt fina spelsituationer också i slutet av matchen, motståndarna verkade en aning trötta. Den här matchen hade vi klart kunnat vinna.

Några iakttagelser och kommentarer:

-Vi spelade med hög motivation och rätt attityd och vi har igen växt som lag. Bra!

-Då det blir kalabalik i eget målområde, sparka bara bort bollen

-Kommunicera mera med varandra på plan

-Sväng inte in mot eget mål med bollen, inte i alla fall du har motståndaren i ryggen

-Ha lite mera tålamod vid en skottsituation sök ett lite bättre läge och skjut sedan ett kontrollerat skott mot motståndarens mål

-Dra er SNABBT tillbaka under bollen vid motståndarens målspark

-Då vi anfaller, öppna spelet, sök era positioner och använd kanterna som ofta är fria, även i denna match

-Spela alltid bollen till slut (Nicols mål ett bra exempel på det!)