Home league match played on 05 September 2015.
Kicked off at 11:55 AM

Matchrapport
IIF F99 - TeaamVanpa
Dagens match var mot T/F 18 Team Vanpa laget, som vi spelade mot i våras,
Laget vann vårt första möte med 4-0 i vårens seriematch.
IIF laget hade sjuklistan lång idag, tackvare att vi har för tillfälle flunssa epiemi på gång i laget, detta gör att vi inte har alla till vårt förfågande i matcherna. Dagens spelare som deltog i matchen klarade sej klanderfritt i sina uppgifterna på spelplanet. IIF 1 mål passning Ronja och målgörare Corina c. 18 min spelat.
Team Vanpa reduserade till 1-1 25 min spelat. Pausvila IIF 1-1 Team Vanpa.
2 perioden IIF 2 målet passning Eveliina och målgörare Corina, ställningen IIF 2-1 Tem Vanpa. Team Vanpa reduserar till 2-2, IIF laget kom upp till en ledning av Binta som gör IIF lagets 3 mål, ställningen IIF 3-2 Team Vanpa. IIF spelaren börjar focusera på hur mycket speltid kvar av matchen, vi missar vår koncentratonen till matchen och ger nycklarna till Team Vanpa, fast vi har spelet i vår kontroll och alla nycklarna att vinna matchen. Team Vanpa använder detta spelsituationen till sin fördel och kvitterar till IIF 3-3 Team Vanpa.
Spelet slutar IIF 3-3 Team Vanpa.
IIF laget kunde spela kontrollerad fotboll i alla linjerna på spelplanet, som är vårt mål att vi kan spela fotboll och inte ping pong med långa bollar som största av alla våra motsåndare gör i denna serie.
Women of the match Emma R.
Vill tacka alla spelare av en fin speluppvisning mot Team Vanpa och att ni visade att ni kan klara trycket av den starka motståndaren bara ni vill själv och har det som er målsättning.
Jag som tränare är stolt av mina spelare som har otrolig kämpar anda bara ni tror på er själva. Ni speler inte för min del utan för er skull är ni på planet och kämpar för lagets skull och för er.
Tränaren har som uppgift att hitta era starkheter och uppfostsra er till fotbollsspelare. Ni sjålv väljer vill ni bli fotbollsspelare och ge allt för laget.

Ps, lagets 8 spelarna (supporterna) skall stå bakom sitt lag, stöda och heja på laget via positiva saker, dialogen efter spelet gör vi hemma med varandra och stöder spelaren med de positiva sakerna som vi lyckas med i spelet eller träningarna.

Så här hade jag fiilisen efter matchen.
https://www.facebook.com/video.php?v=10153304069995186&comment_id=10153304165790186&offset=0&total_comments=577&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R0%22%7D.

Featured Match Reports

Are you looking for something ? Search the TeamStats directory...

Team management made easy

Football team organiser? TeamStats is the ultimate football coach app, providing powerful all-in-one software to grassroots football teams around the world.

Learn more
Used around the world by clubs and teams from:
  • The FA Logo - English Football Association
  • Northern Ireland FA Logo
  • Scottish FA logo
  • United States Soccer Logo
  • Welsh FA Logo
  • Eire Football Association Logo
  • Czech Republic Football Association Logo
  • Singapore Football Association Logo
  • Australia FFA logo - Football Federation Australia