Home friendly match played on 22 February 2015.
Kicked off at 7:00 PM

Matchreferat from träningsmatchen avgiftsbelagd Vita.
IIF F99 spelade Ett träningsspel avgiftsbelagd Vita from Virkby i IAA-hallen.
Matchen var STOPP n enligt 1 och 2 halvleken lagen Hade Sina möjligheterna OCH svakorna enligt spelperioden.
IIF Hade Spelet kanska behå under Kontroll Med synden passningsspel jag anfallet OCH Jag försvars Spelet. Vita spelade Med 2-1-3 i anfalls riktningen, vi lyckades kanska bra försvarsspela MOT Derås anfallslinje SOM var 3 st anfallare, vi kontrolerade mittfältet jag bada perioderna.
Vita Ändrade sin speltaktik till 2 perioden To 3-2-1, för Vi Hade SÅ manga anfalls Möjligheter
I Första perioden MOT Derås baklinje as beståd AV 2-1 jag Forsvar. Vi Hade FINA passnings kombinationer jag anfalls riktningen i BADA perioderna OCH försvarsarbetet var bra, 3 st försvarmissar orsakade 3 Mål i 2 perioden jag IIF försvarlinjen till Vita: s Fördel, alla situationerna började from sidokast till anfallaren as skyddade Bollen Rätt och samtidigt orsakade Försvar Misstag till IIF Försvaret Nämnden för spelaren tittade in Bollen OCH Inte in spelarens Rörelse, spelaren hamnade in Fel page AV spelaren SÅ ATT Vita:. s anfallare var 1 m 1 MOT målvakten, IIF målvakten gjorde synden BÄSTA ATT Täcka OCH Rädda situationen
IIF Hade Sina målchanserna enligt Sista 10 min AV Spelet kvar i 2 perioden ATT kvittera synd underläge, Med ribskott OCH frispak OCH 5 st fina anfallpress avgiftsbelagd Vita: s Mål, män Vita:. s målvakt spelade fint Spels enligt pressen AV IIF
Laget har undersidor Märken fina Framsteg inom vinternsträning Med passning, anfall och Försvar spelande, dom 4 st 02-03 födda spleren var sv fö överraskning Med SITT spel snabb dom tränar Med laget Bara 5 Ganger OCHj Kunde Spela behå Tillsammans Med laget.
Hela-laget Får Godkänd vitsord AV SITT spelattityd.
Spelet slutade tills bestå 1-4 till ViTa.s Fördel.
Fair Play Kortet from IIF till Binta Smith OCH VITA num 5 (Ida).