Away league match played on 12 September 2015.
Kicked off at 2:00 PM

Matchrapport
Dagens match mot TiPs/2 spelades på konstgräset i Kartanokoskis idrottspark, vädret var solig och varm. IIF laget var med en flickstyrka på 8 st spelare och spela spelet mot TiPs/ 2 som i serietabellen är på 4 plats.
Matchen var mycket jämt mellan lagen TiPs/ 2 var den fysiska i spelet idag, men IIF kunde hålla motståndaren och försvara sitt eget målområde, TiPs slapp till några farliga situationer under 1 perioden. IIF började sin målkalas vid den 15 min spelat under 1 perioden, IIF van bollen på mittfältet av TiPs, Lotta gjorde förarbetet med en djupleds passning till Binta som var mellan TiPs topparen och kunde bryta sej igenom till målområdet och överraskade TiPs målvakten. Spelet var TiPs 0-1 IIF.
2 perioden var likadan som den 1 perioden TiPS spelade fysiskt och fult i mellan men domaren reagera inte så mycket i spelet fast IIF spelaren spelades som sista man i målförsök fult eller hindrades orimligt. Men IIF spelaren kämpade om bollen och det gav resultat vid den 51 min av spelet. IIF Corina van bollen i mittfältet och gav djupleds passningen till högra kanten till Sofia som körde in mot hörnflaggan och slapp förbi sin skugga och skott måt TiPs mv som flumrade med sin räddning och bollen i målmaskarna. Spelet TiPs 0-2 IIF. IIF kunde hålla TiPs borta från vårt målområde fast TiPs hade trycket under dom sista minuterna av spelet och 3 hörnör som IIF kunde rensa bort från trycket. Spelet slutade TiPs/2 0-2 IIF.
Denna vinst som IIF tog så var lagets vinst med en gemensam hjärta som spelaren åstadskom idag. När man focuserar sej på de sakerna som är viktigaste, så åstadskommer man saker som man själv vill och focuserar sej i spelet. Laget är ett kollektiv som har ett mål under sin säsong. Varje spelare gör sitt med sina starkheter och med attityd och kämpar till slut.
Till dagens match så kom det 2 skadade med och spelade med sin starkhet och med attityd, dom 6 st spelare som var med till spelade med samma attityd och med sina starkheterna, därför får ni vara stolta av er själva.
Tränaren är mycket stolt av sina spelare som sätter sej i blöt när det gäller och vill vinna för lagets skull och bevisa att vi kan vinna.
Women of the match Emilia L.

Featured Match Reports

Are you looking for something ? Search the TeamStats directory...

Team management made easy

Football team organiser? TeamStats is the ultimate football coach app, providing powerful all-in-one software to grassroots football teams around the world.

Learn more
Used around the world by clubs and teams from:
  • The FA Logo - English Football Association
  • Northern Ireland FA Logo
  • Scottish FA logo
  • United States Soccer Logo
  • Welsh FA Logo
  • Eire Football Association Logo
  • Czech Republic Football Association Logo
  • Singapore Football Association Logo
  • Australia FFA logo - Football Federation Australia