PPV- IIF F99
Dagens motståndare var en gammal bekant från serien 2014.
Vi har alltid spelat jämt med PPV från Helsingfors under våra seriematcher, vilket lag som hälst kan vinna matcherna.
Till dagens match så var vår bytesbänk ganska tom, tack vare flunssa epidemi som pågår i IIF laget. IIF laget fick 9 spelare till dagens match. Motsåndaren hade lite samma bekymmer med 1 bytesspelare på bänken hade PPV.
Matchen började starkt av båda lagen. spelet hade spelat c, 10 minuter så gjorde PPV målvakten Ona ett målspark som kom rakt till IIF spelaren fot som var Binta och hon kunde göra skott mot mål, och i högra hörnet var bollen in i mål.
IIF laget fick extra energi och kunde föra spelet lite lättare under 1 perioden. PPV hade en teknisker spelare i anfallet som kunde rulla bollen i vårt försvarområdet, men IIF baklinje kunde minimera hennes rörelsen och passningarna ut tilll kanten.
1 perioden slutade 0-1 till IIF fördel.
2 perioden började starkt av PPV som gjorde några taktiska ändringar i sitt spelsystem. Med den påföljd att laget kunde kontra mera med anfallerna mot IIF målet. 2 perioden var spelad c, 35 minuter när PPV kunde kvittera till 1-1. PPV fick en hörna från vänstra hörnet som resulterade in mål, tack vare hjälpen av stark mot vind mot IIF målet som via IIF spelare gick in i målet, det var mycket tur i denna boll. Spelklockan visade 37 minuter spelat ställningen var PPV 2 - 1 IIF.
IIF laget steg från underläget igen en gång och kunde kvittera till 2-2 av Bintas iverheten i anfallet som van bollen av topparen och placerade bollen i målet. Spelklockan visade 46 minuter spelat. Spelet var hetsikt ända till slut visslingen. Båda lagen hade sina möijligheterna att göra det sista segermålet men målvaktsarbetet i båda lagen var bra under sista spelminuterna.
Spelklockan visade 60 minuter spelat när domaren vislade slut singnalen och spelt slutade till PPV 2 - 2 IIF.