Home league match played on 18 August 2015.
Kicked off at 7:30 PM

Matchrapport
IIF-PPV
Dagens match mot PPV blev lite sen tack vare motsåndaren hade fel klockslag på matchen startid.
IIF började mycket starkt 1 perioden, laget hade många fina mållägen men PPV mv Oona spelade fint i målet och räddade många IIF:s skotten som laget kunde framkomma med sitt anfallsspel. IIF båda trupperna spelade bra sina byten på planet. 1 perioden slutade IIF 0-0 PPV.
2 perioden var mycket jämn mellan lagen PPV kunde ordna tryck mot IIF målet, och detta kunde PPV vid 35 min spelat göra öppnings målet i spelet, IIF :s försvar gjorde försvar miss med spelarkontrollet och PPV spelare slapp och svänga i trångt utrymme och göra skott mot IIF målet och bollen bakom IIF mv som var chanslös.
PPV försvar gjorde försvar fel mot IIF Binta som hade bollen i målvaktsområdet och domaren visslade spelet till straffpunkten spelat 40 min, Corina förde bollen till straffpunkten och skötte uppgiften galant så att bollen var bakom PPV mv i målet. Spelet var IIF 1-1 PPV. IIF trycket mot PPV målet var mycket stark dom sista minuterna, men PPV kunde göra en kontrings anfall mot IIF målet som slutade med IIF försvarsmiss med att PPV spelaren slapp i trångt utrymme och svänga och göra skott mot mål bakom masken som var framför IIF mv, bollen i IIF målmaskekarna. Spelklockan visade 55 min spelat av matchen. IIF laget gjorde de sista minuterna hårt jobb att få spelet till jämnt, men spelklockan var i mot IIF laget.
Slutsiffrorna blev IIF 1-2 PPV.

Slutorden av matchen. IIF laget spelade mycket fint och kontroll aktig spel i dag. Laget börjar sakta hitta sin egen spelstill var man använder sina starkheter och minimerar sina svagheter, skotten mot motståndar målen har stigit med 50%, passnings starkheten mellan spelaren har stigit med 50%, lagets anfalls starket har stigit med 40% i spelet på motståndar sidan. Mv arbetet i IIF målet har tagit stora framsteg på en kort stund, det är roligt att se på att laget tar hand om sina egna spelaren under matchen genom att prata med varandra i spelsituationerna, lag dynamiken mellan spelplatserna att alla hjälper varandra och inte spelar som individ utan som ett lag.

Women of the match. IIF laget, mottagaren av denna var C ( Emma N ).