Away league match played on 26 May 2011.
Kicked off at 7:35 PM

Hei

I går var det gøy å spille. God innsats, godt spill og 4-0 siger. Uten tvil årsbeste, uten at det skulle så mye til kanskje.

Nævdal var et jevnt godt lag som vi fort kunne tapt mot hvis vi ikke hadde hatt en så god dag. De så skummelt gode ut under oppvarmingen med like overtrekksdresser og greier.

Kampen startet med et lite initiativ til motstanderne. AA lot seg stresse av det ekstremt høye presset Nævdal satte inn da Kenneth hadde ballen. Og Kenneth kastet for langt opptil flere ganger i starten av 1. omgang. Men etter hvert begynte vi å tørre å spille ballen langs bakken. 1-0 kom ca midt i omgangen da Jarle åpnet motstandernes forsvar med en strålende pasning. Frode var på et dypt løp og styrte ballen nydelig forbi keeper. Meget god prestasjon av både pasningslegger og målscorer.

2-0 kom noen minutter senere, og for en scoring. Body satte fart på egen halvdel, ballen spratt litt, da Body var litt inn på Nævdals banehalvdel lobbet han ballen i en perfekt bue og keeper. Strålende overblikk og teknikk. Ved pause stod det 2-0 og AA var gira på å punktere kampen med en tidlig 3-0 scoring. Men det var motstanderen som satte et trykk på oss i begynnelsen av 2. omgang. De hadde 2 stolpeskudd, men skapte ikke all verden utenom det.

På 3-0 spilte AA nydelig. Frode og Tomas lekte seg på venstresiden med godt samspill før ballen ble slått over på høyre det Body sikkert satte inn sitt andre for dagen.

4-0 kom seint i kampen. LO vant en av mange dueller, spilte en god pasning fram til Tomas som småfisket bak forsvaret. Han styrte sikkert inn sitt første mål for året.

Det var til tider en fryd for Manageren å stå bak å se AA angripe i går. Bevegelse, pasninger og touch satt godt. Skryt til midtbanen som gjorde det bra også defensivt. God kontradekning gjorde at Nævdal svært sjelden kom i overtall og det hjalp oss forvarsspillere mycket.

Litt vanskelig å fordele Aer denne gangen, svært mange som fortjener heder etter gårsdagen. Kenneth gjorde ingen feil i kampen (unntatt at han kanskje kastet litt langt til tider), men er ikke i nærheten av å få A. Det sier sitt.

AAA: Jarle Kloster. Særs viktig i det offensive spillet med sin ballsikkerhet, bevegelse og pasningssikkerhet. God til å trekke på seg motstandere før han spiller ballen videre. Kanonpasning før 1-0. Stor kamp defensivt. La ned mange meter, kjapp i føttene, stoppet mange mulige overganger fra Nævdal. Vanskelig å se at han hadde en Griegkamp i beina. Eneste minus er at han kan slippe ballen litt tidligere noen ganger.

AA: Body. Gårsdagens store overraskelse. Undertegnede var skeptisk til kampformen etter et langt skadefravær, men Body var strålende i går. To fine mål, sikker og rolig med ball og god også defensivt. Imponerende.

A: LO. Vant 32 av 37 dueller som forsvarskjempe. Høvding i luftrommet.  Overraskende rolig og sikker med ballen, noe han viste da han assisterte Tomas på 4-0. Hadde mer krefter, men tok ikke ut alt på offensive løp i går. Bunnsolid.

Neste kamp er torsdag 9. juni mot Grieg. Blir spennende å se hvor lojaliteten til Jarle K ligger. I mitt hode må det være festlig å kunne sjikanere kollegene etter å ha slått dem.