Home league match played on 30 August 2012.
Kicked off at 7:30 PM

AA gikk på nok et tap forrige torsdag. 0-3.

Dermed står AA med 2 seire og 5 tap i årets tunge sesong.

Kampen på torsdag mener jeg var årsbeste til tross for tapet. Vi møtte et bra lag som i snitt var 12-13 år yngre enn oss. Vi hang godt med og resultatet 0-3 gir ikke et riktig  bilde av kampen.

Planen var at AA skulle gå ut i agressivt helbanepress, en kampplan som bare ble fulgt delvis. HiB var det beste laget de første 10 min, før AA tok mer og mer over.

0-1 kom etter ca 10 min. AA mistet ballen på egen halvdel, HiB spilte seg fint gjennom og scoret sikkert alene rett foran vår keeper.

Siste kvarteret av 1. omgang var vi gode. Vi spilte fin fotball. Pasninger og bevegelser satt som aldri før denne sesongen. Jarle og Bård var gode og styrte kampen i denne perioden.

Men som vanlig er vi for dårlig i den avgjørende fasen foran motstanderens mål.

Spesielt burde vi vært flinkere til å bruke Jarle da han kom på et par dype løp i 1. omgang. Vi brente en del sjanser. Til og med gutta fra Gol som pleier å ha tørt krutt i støvlene, skaut med lauskrutt på torsdag.

Ved pause stod det 0-1 og det var en motivert AA-gjeng som var bestemt på å score det første viktige målet i 2. omgang. Slik skulle det ikke gå. Etter 2. min slapp keeperen vår i 2. omgang ei skikkelig lompe. Keepertabbe og den verst tenkelige starten på 2. omgang. AA pleier vanligvis å miste all moral etter såntnoe, men på torsdag skjedde det ikke. Vi fortsatt å jobbe, produsere halvsjanser og spille relativt ok fotball. 0-3 kom etter klabb og babb i ca 10 minutter før slutt.

Vi tapte kampen på for lite løpskraft. Vi har for mange spillere som ikke orker / klarer å løpe like mye som motstanderne. Men det er vel naturlig når snittalderen på laget er ca 35 år.

Vi er heller ikke gode nok i de avgjørende situasjonene  foran begge målene. På torsdag skapte vi nok like mye som motstanderen, men tapte likevel 0-3.

AAA: Jarle Kloster. Kapteinen var banens gigant. Mottak, pasninger og overblikk satt som det skulle. Som vanlig lett på foten og løp mye og riktig. Jarle var som vanlig viktig for at AA skal klare å holde ballen i laget. Er i form. Som resten av laget ikke skarp nok i de kampavgjørende situasjonene. Produserer ikke nok målpoeng.

AA: Bård. Koste seg. Dragninger og samspillet på midten med Jarle fungerte bra. Ofret som vanlig hud.

A: Draktskaffer Hauge. Sikker keeper i 1. omgang, sjanselaus på baklengsmålet. Overraskende sikker i grepet, var bare på tynn is 1 gang da han nesten surret ballen i eget mål. Også brukbart trøkk i 2. omgang da han spilte på midtbanen.