Tomas

TrommisFrode (leiesoldat)

Ole (klarte å skaffe barnevakt, kom litt seint)

KO

Oppladningen til kampen var ikke bra med stort frafall av AAere og store problemer med å skaffe leiesoldater. Undertegnede skal i fremtiden være litt tidligere ute med mailen slik at vi får bedre tid til å hanke inn eventuelle leiesoldater. Sporty av TrommisFrode å stille på kort varsel, men han var ikke førstevalget for å si det på den måten. Manageren var uhyre skeptisk, men i nøden spiser…..

Oppladningen ble ikke bedre da Tomas stilte uten draktbagen. Vimse. AA spilte derfor gårdagens kamp med en fin blanding av vester i sporty farger.

AA var svake i starten av kampen. Vi ble presset av Sting og klarte ikke å få til noe pasningsspill. Etter hvert fikk vi bedre kontroll og begynte å spille ballen til hverandre. Etter ca 10 min fikk vi baklengs. TrommisFrode, som for øvrig var en vandrende feilpasning, ”sovnet” og motstanderens spiss fikk løpe uhindret mot Kenneth. 0-1 var et faktum.

Siste halvdel av første omgang var AAs beste periode i kampen. Da spilte vi til tider ball, innsatsen var brukbar og vi presset motstanderne. Men vi klarte ikke å bryte gjennom og skape de store sjansene. Vi spilte oss til en haug med hjørnespark uten at de heller ble veldig farlige.

Andre omgang begynte like dårlig som den første med tafatte AAere. Men etter sju minutter satte AA inn årets første mål. Tomas og Ole koste seg på høyre kant, Ole koste seg litt mer – slo lavt inn 45 grader fra dørlinjen, Frode Lund startet på 1. stang – dro med seg forsvaret – hoppet over ballen i rene Dwight Yorke stil, undertegnede hadde overraskende nok tatt turen opp fra forsvaret og bredsidet ballen sikkert inn i lengste hjørne fra 6 meter. Litt av et angrep.

Etter scoringen var kampen relativt jevn, kanskje var Sting litt bedre enn oss. Kampen ebbet ut med 1-1 etter at Kenneth hadde hatt et par særdeles gode redninger.

Sting er nok et lag vi hadde beseiret med fullt lag.

AAA: Kenneth. Slet med et dårlig kne og løp som ei kråke. Sjanseløs på baklengsmålet. Hadde i 2. omgang et par feberredninger. Spesielt på en dødball hadde han en strålende refleksredning. At han klarte å vippe ballen over tverrliggeren der intet mindre enn imponerende.

AA: Frode. La ned desidert flest meter av AAspillerne. Turte å spille ball og hadde som vanlig stor fremdrift i spillet både med og uten ball. Aggresiv i spillestilen, fikst overhopp på scoringen. Pleier å jobbe seg fram til målsjanser, klarte ikke det i går.

A: Draktskaffer Hauge. Stilte til kamp selv med kjenning til den gode gamle strekken som første gang smalt til under rørleggermesterskapet på Skansemyren i 2003. Det er høy AA-moral. Seig den strekken der gitt. Var usikker og ubesluttsom de første 5 minuttene. Pulsen roret seg etter hvert og LO var viktig da AA begynte å spille ball. Flink til å gå på løp etter at han har spilt fra seg ballen. Der har vi alle noe å lære. Var som vanlig litt heit i toppen når han skjønte at han nærmet seg motstadermålet.

Neste kamp er torsdag i neste uke. Håper flere er klare til den matchen.