Home league match played on 12 April 2011.
Kicked off at 5:30 PM

Godtfolk,

 

Et offensivt innstilt Angrip Alliansen har sjelden stilt bedre rustet foran sesongstart, og likevel har undertegnede aldri opplevd å bli så til de grader rundspilt som vi ble i går av kjentfjesgalleriet til TV2. Selv med Davy Wathne og Toril Torlei på kantene ville vi fått problemer mot Lundekvam & co.

Til tross for 0-8 tap og en sjansestatistikk på cirka 24 - 1 ½, i AAs disfavør, var det noen lyspunkter å ta med seg til neste kamp mot Sting Alliansen 5. mai.

 

Å dele ut A-er etter gårsdagens kamp er i og for seg en utfordrende oppgave. Likevel ble det til slutt en enkel oppgave for den vikarierende manageren uten 1. divisjonserfaring. A’ene blir delt ut som følger:

 

AAA – ingen!

AA: Tomas. Ironisk nok går høyeste karakter til en spiss som ikke skaper en eneste målsjanse i kampen. Får likevel for innsats og gode ballvinninger og for å holde på ballen de få gangene vi fikk tak i den.

A: Kenneth. Hadde verdens mest utakknemlige jobb som keeper bak et forsvar som var like tett som Titanic. Kan ikke lastes for noen av målene og uten Kenneth ville nederlaget blitt tosifret. Pluss også for at hele(!) familien stilte som heiagjeng.

 

Kandidat til ”årets jålebukk” er yngste Dyrkolbotn. Oppmøte fem minutter etter avspark for så å bruke lengre tid på å få på seg fotballklær enn Nina bruker på badet om morgenen, er å legge inn en sterk søknad. Tilsvarende sterk er søknaden til gårsdagens kaptein, Draktskaffer-Hauge, om å bli ”årets svimleste”. Involveringen på 0-5 scoringen var pent sagt komisk og endte med fall og fritt leide. Kan ikke huske å ha sett tilsvarende siden Mark Viduka kjørte piruett på Patrik Berger en aprildag i 1999.

 

Vi bruker påsken på å finne frem godfølelsen igjen og minner om Stabæk som tok poeng på Lerkendal etter å ha tapt 0-7 hjemme for dumpekandidat Lillestrøm i serieåpningen. God bedring og god påske!!

 

Vikarierende Manager

Featured Match Reports

Are you looking for something ? Search the TeamStats directory...

Team management made easy

Football team organiser? TeamStats is the ultimate football coach app, providing powerful all-in-one software to grassroots football teams around the world.

Learn more
Used around the world by clubs and teams from:
  • The FA Logo - English Football Association
  • Northern Ireland FA Logo
  • Scottish FA logo
  • United States Soccer Logo
  • Welsh FA Logo
  • Eire Football Association Logo
  • Czech Republic Football Association Logo
  • Singapore Football Association Logo
  • Australia FFA logo - Football Federation Australia