Away league match played on 24 June 2012.
Kicked off at 6:30 PM

AA møtte et godt lag forrige torsdag og tapte fortjent. Motstanderen var bedre enn oss på alt og vi klarte aldri å komme opp i ballfører. Når et lag scorer 7 mål er det vanlig på vårt nivå å skape over 25 målsjanser. Det var ikke tilfelle her. Next Gentel var gode, men også effektive. De var imponerende sikre på labben. Spesielt hadde de en lettbeint lyslugg som var alt for god til å spille i bedriftsligaen. Han gjorde omtrent som han ville hele kampen.

Tror vi lå under 3 eller 4-0 til pause. I 1. omgang skapte vi noen farligheter foran motstanderens mål. I 2. omgang var vi ikke i nærheten av målsjanse.

Det var varmt forrige torsdag. Det lå litt i kortene at AA kom til å være slappe. Og det var vi. Vi fikk tidlig et par baklengs og etter det var moralen og innsatsen på et lavmål.

Ekstra skrape i lakken til kapteinen som på 3-0 målet hadde fokus på en ball fra en annen bane. Istedenfor å gå i press prioriterte Kloster ballen fra den andre kampen. Akkurat da var manageren i tvil om han var manager for AA eller for Fana Væren gutter 8 år.

Ellers gjorde vi alle mye rart utpå banen. Er det alderen som tynger?

Det er nesten umulig å dele ut Aer etter en kamp der vi blir rundspilt som dette. Egentlig ingen som utmerket seg spesielt, men her er greiene:

AAA: Draktskaffer Hauge. Hadde 2 headinger i 1. omgang

AA: Skybert

A: Keeper Ørjan. Hadde 1 tabbe. Det var desidert færrest av AA spillerne.

Siste kamp før ferien er onsdag 6. juni kl 20.30. Bunnoppgjør mot Leif Erik Starteam.