Away league match played on 23 August 2012.
Kicked off at 6:00 PM

Hei og god morgon

Det ble et velfortjent tap i gårsdagens kamp mot Fengselet.

AA fikk en elendig start (føler jeg har skrevet det ofte i år) med 3 baklengs de første 10 minuttene. Alle etter personlige feil.

0-1 der draktskaffer Hauge somler med ballen på 9 meter.

0-2 der Bambi og undertegnde sover  etter at AA blir brutt på motstanderens halvdel.

0-3 der Bambi burde brukt hodet.

Samme lille spissen hos motstanderen scorte alle 3 målene. Heldigvis ble han skadet og spilte ikke i 2. omgang.

Banen i fengselet var stor. Selv om fengselet slurvet i de defensive løpene sine, hadde ikke AA nok løpskraft til å trøkke til og skape de aller største farlighetene foran motstanderens mål.

Det var en kamp der det var store rom, ingen av lagene klarte å lomme skikkelig oppi press på motstanderne og vi hadde god tid med ballen.

I 2. omgang hevet AA seg noe og Fengselet begynte å bytte inn spillere som ikke var like bra som startsjueren.  Først scorte Tomas etter en stor feil i Fengselets forsvar. Han kom alene mot keeper, med så god tid at jeg var overbevist om at han skulle bomme, men satte ballen sikkert nede i hjørnet.

I denne perioden hadde AA flere halvsjanser uten uttelling, men vi klarte ikke å skape de helt store sjansene foruten målet.

5 minutter før slutt scorte Oddy the Body etter et fint løp av Tomas i forkant. Da var det spenning noen minutter for Fengselet scoret sitt fjerde etter at AA var litt hissige offensivt.

Vi spilte mot et lag det var mulig for oss å slå, men vi fortjente ikke med oss poeng ut fra murene.

AAA: Ole Bom. Ikke den som er tøffest i duellene eller løper mest. Men kampen i går passet Ole utmerket med store rom og god tid. Han gjorde stort sett riktige valg med ballen hver gang. Viktig mann for at AA begynte å spille ball i går. Det er håp selv om man er passert 40 gutter. Humøret på banen bedre enn på lenge.

AA: Ørjan. Hans beste kamp i AA-buret. Sjanseløs på 0-1 og 0-2. Kunne muligens vært mer offensiv i feltarbeidet og plukket innlegget på 0-3. Årets redning på at hardt skudd fra 7m opp mot hjørnet i 1. omgang. Den var imponerende. Tryggere og bedre med føttene enn tidligere i sesongen.

A: Frode Lund. Løp mye til å være AA-spiller. Kom på et kjempeløp i 1. omgang der Tomas burde spilt han gjennom. Tøff i duellspillet. Kom ikke til målsjanser, slik han ofte gjør.

Med 2 seire og 4 tap må vi passe oss for nedrykk. Det må mobiliseres utover høsten.

Neste kamp er førstkommende torsdag mot HiB-alliansen. Vi skal faktisk spille kamp de 4 neste torsdagene.