Home league match played on 06 June 2012.
Kicked off at 8:30 PM

God morgen!

Under kveldsolen på Slettebakken tok AA en etterlengtet og fortjent seier. Mot Leif Erik Starteams 6 spillere ble det en overkommelig oppgave. AA gikk tidlig opp i en 2-0 ledelse og fortsette å jage scoringsrekord. Da kom to kontringer i mot og 2-2 til pause. I midten av andre omgang kom den forløsende 3-2 scoringen og resten av luften gikk ut av stjernene. En middels dag på jobben endte med 4-2, 3 poeng og et gult kort.

1-0: Vikarierende manager forsøker å gjemme seg bort i det han blir truffet i foten av en feilpasning fra Knute. Ser sikkert fint ut på TV!

2-0: Bård stikker Balotelli igjennom på blank kasse. Ringreven er sikker som banken.

2-1: Rune glemmer at han er et hode lavere enn makkeren i forsvaret. Tok berettiget selvkritikk.

2-2: Knute glemmer at han er lett i steget og blir fraløpt. Scoring fra spiss vinkel.

3-2: Balotelli vil ha frispark, får ikke det, krangler med dommeren, ballen spretter tilbake til Balotelli som i frustrasjon sender av gårde en markkryper mot mål fra 15 meter. Pen scoring!

4-2: Småspill langs venstresiden hvor Balotelli mottar ballen på blank kasse. Uegoistisk triller han ballen til høyre hvor draktskafferen har en enkel oppgave med å trille inn 4-2

Her er spillerbørsen:

Ørjan – En rolig dag på jobben. Kunne tatt 2-2 scoringen, men likevel ingen keepertabbe. Stor redning på 2-2. Ville ha snust på en A hvis det ikke hadde vært for en Arni Gautur Arason-klarering i andre omgang.

Lars Ole – Som alltid oppofrende boks-til-boks spiller. Til tider litt uvenn med ballen, men holder jevn kok kampen igjennom. Kroner verket med å punktere kampen.

Knute – Skrubbsår på kneet til pause. God i duellene så lenge tempoet er overkommelig. Som vanlig helt ufarlig fremover på banen. Ruver likevel nok til å bli dagens AA-spiller. AAA

Rune – Lurt av Slettebakk-spretten på 2-1. Ellers solid både med og uten ball. Banksjefen holder formen selv om han får med seg et minimum av kamper per sesong.

Bård – Skrubbsår på kneet til pause. Trygg med ballen, men lite skuddvillig. God også som ballvinner. Typisk kunstgresspiller og ville nok fått AAA om kampen hadde blitt spilt på en ordentlig bane. A

Ole – Scorer 2-0 og 3-2. Gir bort 4-2 til Lars Ole. Hadde nok scoret 1-0 om Knute hadde truffet med pasningen. Belønnet med gult kort etter en noe sen takling. Greit dømt, men taklingen var langt fra stygg og kommer som resultat av vilje til å vinne ballen. AA

Arild – Lovet to avslutninger på mål før kampstart, klarte ikke det. Trygg med ballen og mer trygg på underlaget siden forrige kamp.

Undertegnede har draktene i sommerferien og Rune betalte dommeren.

Neste kamp er 23. august. Da skal Angrip Alliansen i fengsel. Regner med at alle stiller da. God sommer!